İSTANBUL / FATİH - Çemberlitaş Anadolu Lisesi

SERKAN AYDIN - MÜDÜR

1977 yılında Hayrabolu’da doğdum.İlk öğrenimimi Hayrabolu’da orta öğrenimimi Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Öğretmen Lisesinde yüksek öğrenimini MarmaraÜniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği bölümünde  tamamladım . Marmara  Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalı Toplumsal Projeler Yönetim ve Organizasyonu alanında yüksek lisans çalışmamı yapmaktayım. Ayrıca Kamu Yönetimi son sınıf öğrencisiyim.2000 yılında öğretmenliğe başladım.Tekirdağ ve İstanbul´da değişik okullarda öğretmenlik, müdür yardımcılığı , müdür başyardımcılığı ve okul müdürü olarak görev yaptım. Evli ve iki çocuk babasıyım.

Çemberlitaş Anadolu Lisesi Okul.Müdürlüğü görevine 18.09.2017 tarihinde başladım.

Katıldığım  hizmet içi eğitim faaliyetlerinden bazıları şunlardır:

Taşınır Mal Yönetmeliği Uygulamaları Semineri ,

Eğitim Yöneticileri İletişim Semineri,